Vlera e organizimit

Organizimi i duhur i dosjeve ju ndihmon të vendosni se sa gjatë dokumentet e juaja duhen mbajtur. Skedulimi i mbajtjes së dokumenteve mund të ju kursejë në shpenzimet tuaja të arkivimit dhe mund të ju mbrojë nga ekzopozimi ndaj detyrimeve që mund të lindin nëse të dhënat e juaja i mbani shumë gjatë. Premier Archive ju ndihmon të klasifikoni dokumentet e juaja dhe të vendosni se sa gjatë t’i mbani ato në përputhje me politikat e kompanisë, kërkesat ligjore, tatimore apo ISO standardet.

Arkivimi fizik i dokumentacionit - Premier Archive

Besojani softuerit

Indeksuesit tanë profesional mund të ju ndihmojnë të filloni me Softuerin tonë për menaxhimin e dokumenteve. Me organizimin e duhur të dokumenteve tuaja, softueri ynë do ju mundësojë të gjurmoni dhe monitoroni të gjitha fajllat e kompanisë suaj, pa marrë parasysh se ku ndodhen ato.

indeksimi i dokumenteve përmes softwerit

Paketimi

Lejoni që Premier Archive të organizojë, zhvendos dhe ruaj dosjet tuaja. Ekipi i Premier Archive do të vijë tek ndërtesa juaj, për t’i mbledhur dhe indeksuar të dhënat tuaja dhe do t’i transportojë ato tek qendra jonë për menaxhimin e dokumenteve për t’i ruajtur ato në mënyrë të sigurtë.

 

DBF_6826

Kënaqësi e garantuar

Tek Premier Archive, ne jemi të angazhuar që të ju ofrojmë zgjedhje për ruajtje të sigurtë dhe të besueshme.  Qetësia e juaj, do të thotë shumë për ne. Ne ju garantojmë kënaqësi të plotë duke u mbështetur në punën që ne e bëjmë për klientët tanë. Për jetëgjatësinë e dokumenteve tuaja, besojani Premier Archive.

19